Erkend financieel adviseur

Hypotheek

De aankoop van een huis is misschien wel de belangrijkste financiële beslissing van uw leven. Daarom gaat u niet over één nacht ijs. Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld uit Dokkum adviseert en begeleidt u als Erkend Financieel Adviseur vrijblijvend. Van de financiering van uw woning tot de bemiddeling bij het afsluiten van uw hypotheek.

 

Maximaal voordeel bij het afsluiten van uw hypotheek

Uw wensen voor nu en later worden meegenomen in het advies. Want wat als uw gezinssituatie verandert of u wilt verbouwen? Een hypotheek is maatwerk. Daarom zorgt Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld dat uw hypotheek is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u met een gerust hart het huis van uw dromen kopen.
 
Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende geldverstrekkers. U zit dus niet vast aan één bank, zodat u maximaal voordeel behaalt bij het afsluiten van uw hypotheek. Uiteraard adviseren wij u volledig onafhankelijk.
 

Goed advies bespaart u geld

Uw hypotheek moet naadloos aansluiten bij uw levensomstandigheden. Soms is dat niet (meer) het geval:
 
Uw inkomenssituatie is gewijzigd
U gaat minder werken of juist meer. U bent veranderd van werkgever. Uw gezinssituatie is veranderd door bv. kinderen, trouwen, samenwonen, een scheiding of het overlijden van uw partner.
 
 
U wilt uw huis verbouwen
Bij het verbouwen van uw huis komt heel wat kijken. Kunt u bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten om uw woonwensen te realiseren? En wat betekent dit voor uw maandlasten?
 
U wilt advies over uw huidige hypotheek of wilt u een huis kopen?  Neem contact op!