Vragen?

We staan u graag te woord.

Contact

CORONAVIRUS: 
HET KANTOOR BLIJFT VOORLOPIG BEPERKT GEOPEND VOOR BEZOEK.


De eerder genomen maatregelen t.a.v. kantoorbezoek willen we voor onbepaalde tijd verlengen.  Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk uw zaken telefonisch en per mail met u willen regelen.  Is een adviesgesprek gewenst en/of noodzakelijk, dan maken we uiteraard graag een afspraak voor bezoek op kantoor met u.

Documenten kunt u per post toesturen of achterlaten in de brievenbus van het kantoor bij het Bedrijvencentrum waar wij zitten.  De brievenbussen hangen buiten aan het gebouw, aan de zuidzijde, direct naast de ingang.

Heeft u een korte vraag?  Wilt u iets afgeven op ophalen?  Stap gerust even binnen, met inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.  U kunt uw handen wassen en desinfecteren, in de wachtruimte zijn daar de nodige middelen voor beschikbaar.  Het kantoor is doorgaans tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag geopend.

Buiten kantooruren zijn we ook goed bereikbaar via telefoon en mail.  Dit geldt voor alle zaken die te maken hebben met uw hypotheek, verzekeringen en overige financiële en fiscale zaken, zowel voor particulier als zakelijk.
 
We zijn ons bewust dat dit een vervelende maatregel is, maar we doen dit in het belang van uw en onze gezondheid.  We hopen op uw begrip.  Pas goed op uzelf en uw naasten en blijf gezond.  We hopen dat over niet al te lange tijd we alle beperkingen weer terug kunnen draaien.
 
Heeft u vragen, neem gerust contact op. Dit kan door:
- te bellen:        0519- 220 938 of  06- 27 547 001. 
- sms of app:    06 -27 547 001.
- mailen:           info@jokebleijerveld.nl

___________________________

 

Heeft u een vraag
of wilt u advies?
Klik dan hier!