Hypotheken

Ga altijd voor goed hypotheekadvies!

De aankoop van een huis is misschien wel de belangrijkste financiële beslissing van uw leven. Daarom gaat u niet over één nacht ijs. Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld uit Dokkum adviseert en begeleidt u als Erkend Financieel Adviseur. Van de financiering van uw woning tot de bemiddeling bij het afsluiten van uw hypotheek.

Maximaal voordeel bij het afsluiten van uw hypotheek

Uw wensen voor nu en later worden meegenomen in het advies. Want wat als uw gezinssituatie verandert of u wilt verbouwen? Een hypotheek is maatwerk. Daarom zorgt Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld dat uw hypotheek is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u met een gerust hart het huis van uw dromen kopen.
 
Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld biedt keuze uit bijna alle banken. U zit dus niet vast aan één bank, zodat u maximaal voordeel behaalt bij het afsluiten van uw hypotheek. Uiteraard adviseren wij u volledig onafhankelijk.

Wij hanteren een duidelijk tarievenbeleid, geen verborgen kosten, geen tegenvallende verrassingen achteraf.
U weet vooraf wat uw kosten zijn. Lees hier het dienstverleningsdocument. Hierin staat belangrijke informatie voor u. 

Heeft u naar aanleiding van het dienstverleningsdocument of onderstaand overzicht vragen?  Belt u gerust voor nadere uitleg en toelichting.
Telefoon 0519 - 220 938 of mail naar: info@jokebleijerveld.nl

1. Compleet Hypotheekpakket bestaande uit:
Advies- en bemiddelingskosten hypotheek, overlijdensrisicoverzekering en inkomsten opvangpolis

Particulier                                                                                                       € 2.475,00*  
Ondernemer                                                                                                  € 2.900,00*  
*(exclusief dossierkosten geldverstrekker)
 
  • De hierboven genoemde tarieven zijn inclusief advies, bemiddeling en noodzakelijke aanverwante produkten. De met * gemerkte bedragen kunnen aftrekbaar zijn voor de inkomsten belasting.
  • Eerste gesprek (oriëntatiegesprek) is vrijblijvend. De kosten hiervan zijn voor onze rekening. Wij zijn deskundig en service gericht en geven onafhankelik advies. Wij hebben de keuze uit méér dan 30 aanbieders. Ons streven is om u zoveel te ontzorgen! Zodat het hypotheekproces zo soepel mogelijk verloopt.
  • Als wij bemiddelen in een hypotheek kan er door de aanbieder kosten in rekening gebracht worden voor de administratie en behandeling van de aanvraag. Per hypotheekdossier is dit gemiddeld EUR 325,-*
    Een voorbeeld: hypotheekofferte aanvragen, verwerking geaccepteerd rente aanbod door geldverstrekker en geaccepteerd dossier door geldverstrekker
  • Uitleg inkomsten opvangpolis:
    De inkomsten opvangpolis keert elke maand uit bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. Dit zijn belangrijke risico's die met één verzekering afgedekt kunnen worden. Zo kunnen uw hypotheeklasten en vaste woonlasten ook dan gewoon doorbetaald worden. Zodat u zonder zorgen in uw woning kunt blijven wonen en dat is wel zo prettig wonen.

Geen vaste baan?
Ook voor ZZP-ers  en voor mensen met een tijdelijk contract hebben wij diverse hypotheek mogelijkheden!

ZZP-er
Voorheen moest je als ZZP-er minimaal 3 jaar actief zijn als zelfstandige, dit is gewijzigd. Ben je tenminste 12 maanden zzp-er  dan zijn er toch mogelijkheden om een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) af te sluiten.

Tijdelijk contract
Krijg je geen werkgeversverklaring met intentieverklaring van je werkgever? Dan zijn er toch hypotheek mogelijkheden. Een aantal geldverstrekkers gaan dan uit van het gemiddelde inkomen van de laatste drie jaar. Met een maximum van het laatste jaarinkomen.

Goed advies bespaart u geld!

Voor meer uitleg bel 0519-220938. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uw hypotheek moet naadloos aansluiten bij uw levensomstandigheden. Soms is dat niet (meer) het geval:
 
Uw inkomenssituatie is gewijzigd
U gaat minder werken of juist meer. U bent veranderd van werkgever. Uw gezinssituatie is veranderd door bv. kinderen, trouwen, samenwonen, een scheiding of het overlijden van uw partner.
 
U wilt uw huis verbouwen
Bij het verbouwen van uw huis komt heel wat kijken. Kunt u bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten om uw woonwensen te realiseren? En wat betekent dit voor uw maandlasten?
 
U wilt advies over uw huidige hypotheek of wilt u een huis kopen?  Neem contact op! 

Verzekeringen

Beter voorkomen ... Dan niet verzekerd Lage premie, uitstekende dekking en snelle afhandeling...

Meer info

Hypotheken

Ga altijd voor goed hypotheekadvies! De aankoop van een huis is misschien wel de belangrijkste...

Meer info

Belastingzaken

Wij kunnen het ... Leuker maken! Voor al uw belastingzaken kunt u terecht bij...

Meer info